Clubul Sportiv de Snooker "Black Pot"

     Clubul Sportiv de Snooker ”Black Pot” este o structura sportiva de drept privat, fara scop lucrativ, non profit si are sediul in orasul Brasov.

     Scopul Clubului Sportiv de Snooker ”Black Pot” Brasov este dezvoltarea, perfectionarea si promovarea snooker-ului pentru copii, juniori si seniori, amatori sau profesionisti.

     Pentru realizarea scopului propus, Clubul Sportiv si-a propus urmatoarele obiective:

  • promovarea si atragerea unui numar cat mai mare de persoane (copii, tineri, adulti) pentru practicarea in conditii de calitate a jocului de snooker;
  • de a oferi membrilor sai posibilitatea de a invata, a se perfectiona si de a se afirma in domeniul snooker-ului; 
  • de a constitui un mijloc de referinta si un model pentru scolile si cluburile sportive similare din tara;
  • de a lansa competitii si programe sportive pentru dezvoltarea in masa si de performanta a snooker-ului; 
  • organizarea de jocuri si competitii sportive, amicale sau oficiale, impreuna cu asociatiile judetene si a Federatiei Romane de Snooker.

     Clubul Sportiv de Snooker "Black Pot" isi desfasoara activitatea in Brasov, Str. Zaharia Stancu nr. 5 Brasov, Romania si dispune de 6 mese competitionale de snooker, oferind astfel conditii excelente pentru practicarea de performanta a jocului de snooker.

     Cursurile oferite de Clubul Sportiv de Snooker se desfasoara pe nivele de pregatire, sub indrumarea unui instructor/antrenor national de snooker, sportivii beneficiind astfel de asistenta competenta pentru practicarea snooker-ului de performanta. 

 


>